تولید و فروش محصول کنسانتره رومن باف
100% 40,000,000,000 ریال
40,000,000,000 ریال
نماد طرح فانددامپ
وضعیت موفق
مبلغ باقی مانده 0 ریال
زمان باقی مانده پایان یافته
پیش بینی سود سالانه 36.0 درصد سالانه
عمر پروژه 12 ماهه
بازه پرداخت سود علی الحساب 3 ماهه
نوع تأمین مالی شناور
نوع سرمایه گذاری مشارکت در درآمد
تعداد سرمایه گذاری 61 سرمایه گذاری
شروع جمع آوری وجوه 1402/02/05
پایان جمع آوری وجوه 1402/04/03
مدیر طرح محسن حیدری
ماشین حساب
تولید و فروش محصول کنسانتره رومن باف
  • اصفهان - شهرضا

  • سایر

  • گسترش

معرفی طرح

کنسانتره رومن باف یکی از محصولات تولیدی شرکت پیشگام دامپرور سپاهان و جایگزین جوش شیرین در تغذیه دام و طیور می باشد. این محصول نتیجه 6 سال تحقیق و توسعه در این شرکت می باشد. طراحی و فرمولاسیون این محصول در شرایط آزمایشگاهی طی قراردادهای پژوهشی با دانشگاه های مطرح ایران مانند فردوسی مشهد، صنعتی اصفهان و دانشگاه تهران با کمک تیم مجرب از متخصصین تغذیه دام از سال 1394 تا کنون انجام شده است. این محصول در دامداری های بزرگ کشور به منظور بهبود روند هضم در گاو شیری استفاده می شود. به روزرسانی فرمول این محصول در آزمایشگاه تحقیق و توسعه شرکت پیشگام در حال حاضر با توجه به داده های تولیدی از دامداری های کشور انجام می شود. بنابراین عمده مشتریان این محصول گاوداری ها و به ویژه گاوداری های صنعتی هستند. شرکت پیشگام دامپرور در سال 1400 به میزان 715 تن و در سال 1401 نیز به میزان 1857 تن از این محصول را تولید نموده است. سفارش های دریافت شده برای فروش محصولات تولید و فروش بازرگانی عمدتا از سوی شرکتهای حقوقی و اشخاص حقیقی می باشد. برخی شرکت های عمده مشتری محصولات و خدمات شرکت پیشگام دامپرور سپاهان در سال 1401 شامل اتحادیه دامدارات استان اصفهان، شرکت کشت و دامداری فکا، شرکت تعاونی کشاورزان وحدت اصفهان و شرکت کشت و دام قیام اصفهان می باشد. بنابراین شرکت پیشگام دامپرور سپاهان به دنبال جذب سرمایه در گردش جهت تولید و فروش محصول کنسانتره رومن باف طی دوره طرح به میزان 40 میلیارد ریال با روش تامین مالی جمعی و از طریق سکوی آیفاند، می­باشد. این مبلغ برای تولید 6274.5 تن محصول کنسانتره رومن باف استفاده خواهد شد.

خلاصه ارزیابی آی فاند

طرح "تامین سرمایه در گردش تولید و فروش محصول کنسانتره رومن باف" تعریف شده توسط شرکت تکاپو صنعت نامی از هفت منظر زیر مورد ارزیابی قرار گرفته که خلاصه نتایج به شرح زیر می­باشد:

 

الف) احراز مدارک: کد بورسی شرکت، گواهی اعتبارسنجی شرکت، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره و همچنین گواهی عدم سوء پیشینه مدیرعامل و اعضای هیات مدیره دریافت و اصالت سنجی شده است.

 

ب) گواهی­ها: گواهی عدم سوء پیشینه مدیرعامل و اعضای هیات مدیره دریافت شده است. مطابق گواهی اعتبارسنجی دریافت شده از شرکت، رئیس هیات مدیره فاقد چک برگشتی است. شرکت و مدیرعامل دارای چک برگشتی می­باشند که به دلیل مرجوع نمودن مواد اولیه خریداری شده غیرمرغوب بوده است. همچنین نایب رئیس هیات مدیره دارای چک برگشتی می باشد که به دلیل عدم انجام به موقع تعهدات پیمانکار بوده است. گواهی امضا مدیرعامل نیز دریافت شده است.

 

ج) وضعیت مالی شرکت: مقایسه نسبت­ها و مقیاس­های مالی گذشته یک شرکت برای چند دوره بهترین معیار تحلیل مالی است. بر این اساس وضعیت مالی شرکت در سه سال اخیر مورد بررسی قرار گرفته است. اظهار نظر حسابرس برای آخرین صورت مالی حسابرسی شده شرکت (سال مالی منتهی به 29 اسفند 1400) بیان می­کند که وضعیت مالی، عملکرد مالی و جریان­های نقدی منتهی به تاریخ مزبور، از تمام جنبه ­های با اهمیت، طبق استانداردهای حسابداری، به نحو مطلوب می­باشد.

 

د) بررسی میدانی: صلاحیت اجرایی متقاضی با توجه به سابقه فعالیت شرکت قابل قبول ارزیابی می­شود.

 

ه) وضعیت طرح: طرح از منظر اقتصادی هم برای مشارکت­ کنندگان و هم برای مجری توجیه­ پذیر می­باشد.

 

و) سابقه تامین مالی شرکت: با توجه به بررسی­های به عمل آمده این شرکت دارای سابقه تامین مالی از سکوهای تامین مالی جمعی دارای مجوز نبوده است.

ریسک های پروژه

- تغییرات قیمت مواد اولیه: تغییر قیمت مواد اولیه موجب تغییر در هزینه محصول و نرخ فروش محصول می­گردد. در صورت تحقق این ریسک بر عهده طرفین خواهد بود.

- تغییر قیمت محصول: با توجه به در نظر گرفتن ریسک نوسان قیمت مواد اولیه احتمال وقوع این ریسک پایین برآورد می‌شود. در صورت وقوع این ریسک بر عهده طرفین خواهد بود.

- ایجاد اختلال در خط تولید و عدم امکان تحقق فروش به میزان پیش­بینی شده: در صورت وقوع این امر ریسک آن بر عهده متقاضی خواهد بود.

- کاهش حاشیه سود طرح: با توجه به سابقه فعالیت شرکت احتمال وقوع این ریسک پایین برآورد می­شود و در صورت وقوع بر عهده طرفین خواهد بود.

- فسخ قراردادهای فی ما بین شرکت و مشتری: با توجه به سابقه شرکت متقاضی احتمال وقوع این ریسک پایین برآورد می­شود. در صورت وقوع ریسک آن بر عهده متقاضی است.

- تغییر در دوره گردش عملیاتی: با توجه به وجود نوسانات بازار احتمال وقوع این ریسک وجود دارد. در صورت وقوع ریسک آن بر عهده طرفین خواهد بود.

- عدم امکان فروش محصول به میزان و مبلغ پیش بینی شده: با توجه به وجود نوسانات بازار احتمال وقوع این ریسک وجود دارد. در صورت وقوع ریسک آن بر عهده طرفین خواهد بود.

- آسیب به محصولات: با توجه به سابقه شرکت متقاضی احتمال وقوع این ریسک پایین برآورد می­شود. در صورت وقوع ریسک آن بر عهده متقاضی است.

- خرابی (فساد) مواد اولیه: با توجه به سابقه فعالیت شرکت متقاضی احتمال وقوع این ریسک وجود دارد. در صورت وقوع ریسک آن بر عهده متقاضی خواهد بود.

شرح تضامین

اصل سرمایه توسط صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان ضمانت گردیده است. شماره سپاص ضمانت نامه 3713001214812912 می‌باشد که اعتبار آن در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به آدرس https://sepas.isti.ir/2 قابل پیگیری است.

راهبران طرح
نام شماره تماس ایمیل
محمد حسین عبادی 031-33931047 ebadi@ifund.ir
معرفی شرکت
شرکت پیشگام دامپرور سپاهان با بهره‌گیری از دانش روز دنیا در سال 1390 و با هدف تولید خوراک تخصصی دام و طیور و افزودنی های آنها فعالیت خود را آغاز کرد. این شرکت در سال 1394 کارخانه خوراک دام و طیور خود به ظرفیت 43500 تن در سال را، در شهرک صنعتی سپهرآباد شهرضا احداث و شروع به تولید محصولات خود نمود. شرکت پیشگام دامپرور سپاهان با هدف احداث کاملترین مجتمع تولید خوراک، مکمل، افزودنی و داروهای دام، طیور، آبزیان و اسب در سال 1398 اقدام به تاسیس پروژه طرح توسعه خود واقع در شهرک صنعتی رازی به مساحت حدود 60 هزار مترمربع و با ظرفیت تولید روزانه 1000 تن انواع محصولات فوق نمود. شرکت پیشگام دامپرور سپاهان در سال 1400 موفق به تمدید مجوز تولید محصولات خوراک آماده دام، کنسانتره خوراک دام، کنسانتره خوراک طیور، خوراک آماده طیور به شکل پودر و خوراک آماده طیور به شکل پلت در قالب پروانه بهره‌برداری از سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان را تمدید نموده است. کنسانتره رومن باف یکی از محصولات تولیدی شرکت پیشگام دامپرور سپاهان و جایگزین جوش شیرین در تغذیه دام و طیور می‌باشد. شرکت پیشگام دامپرور سپاهان تولید ماهانه محصول کنسانتره رومن باف را به میزان هر ماه 523 تن در دستور کار دارد. این محصول در دامداری‌های به عنوان بهبود روند هضم در گاو شیری استفاده می‌شود. جهت تولید این محصول برآورد می‌شود که 40 میلیارد ریال سرمایه در گردش مورد نیاز باشد.
اطلاعات شرکت
نام شرکت پیشگام دامپرور سپاهان شماره ثبت 2074
مدیر عامل محسن حیدری شناسه ملی 10260628160
آدرس اصفهان - شهرضا اصفهان چهار راه آپادانا خیابان 15 خرداد روبروی اداره بهزیستی پلاک 128 کد اقتصادی 411388949117
سهامداران
نام سهامدار مدیریت درصد سهام
محسن حیدری - 97 درصد
مرتضی حیدری - 2 درصد
اعضای هیئت مدیره
نام نام خانوادگی سمت نمایندگی شخص حقوقی نام شخصیت حقوقی
محسن حیدری مدیرعامل خیر -
محبوبه رویانیان رئیس هیئت مدیره خیر -
مرتضی حیدری ایچی نایب رئیس هیئت مدیره خیر -
  1. سرمایه گذاران

  2. ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    رضا مرادی
    ناشناس
    ناشناس
    مهرداد یزدانی گارماسه
    رضا هراتی
    ناشناس
    محمدمهدی صفائی
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    مسعود قاسمی
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    مهدی منافی
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    مجتبی فدائی
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    علی آذرتاج
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    عبداله قاسمی
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس
    صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی استان اصفهان
    ناشناس
    ناشناس
    سید داود مقصودی ادیب
    ناشناس
    محمدرضا سیاحت گر
    ناشناس
    ناشناس
    ناشناس

      دیدگاهی ثبت نشده است

      ارسال نظر

      جهت ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.