ifund.ir | جزئیات طرح | ifund.ir
company logo

تأمین سرمایه در گردش جهت تولید دستگاه برش لیزری

project image
اصفهان
  • خلاصه طرح
معرفی طرح

شرکت نوران صنعت مصباح اقدام به تولید دستگاه برش لیزری نموده است. قلب دستگاه برش لیزری فلز منبع لیزری است که تا حد زیادی بر قیمت آن تأثیر می­گذارد. توان منبع لیزر ضخامت ماده‌­ای که قرار است برش داده شود (مثلاً یک ورق فولادی) و سرعت دستگاه برش لیزری فلز را تعیین می‌­کند. دستگاه‌­های برش لیزری فلزات نورسام از منبع لیزر فیبر نوری استفاده می‌­کنند که تفاوت قابل توجهی با سایر روش‌­های برش فلز مانند پلاسما، برش گاز، برش واترجت و انواع دیگر لیزرها مانند CO2 دارد. با دستگاه برش لیزر فیبری می­‌توان برش لیزری با دقت و سرعت بالا به دست آورد. با توجه به عمر طولانی منبع فیبر نوری لیزر و عدم نیاز به نگهداری گران قیمت دائمی این منبع لیزری و همچنین ضریب بالای تبدیل انرژی الکتریکی به نوری دستیابی به برش لیزری فلز با دقت بالا ممکن خواهد بود. کاربردهای دستگاه برش لیزری به شرح زیر است:

تجهیزات برش لیزر فیبر برای برش فلز مانند ورق فولاد ضد زنگ، ورق فولادی ملایم، ورق فولاد کربنی، ورق فولادی آلیاژی، ورق فولادی فنری، صفحه آهن، آهن گالوانیزه، ورق گالوانیزه، ورق آلومینیوم، ورق مس، ورق برنجی، ورق برنزی، صفحه طلا، صفحه نقره، صفحه تیتانیوم، ورق فلزی مناسب است.

شرکت نوران صنعت مصباح در نظر دارد به طور میانگین 3 عدد دستگاه برش لیزری را در مدت 12 ماه تولید و به فروش برساند. با توجه به اظهارات متقاضی، دوره چرخه عملیاتی (شامل دوره گردش کالا و دوره وصول مطالبات) محصولات این طرح 4 ماه یکبار برآورد گردیده است. بنابراین شرکت پیش­بینی می­‌کند هر 4 ماه یک بار 1 عدد از محصول را تولید و به فروش برساند. لازم به ذکر است بر اساس صورت مالی حسابرسی شده منتهی به 30 آذر سال 1401، دوره وصول مطالبات شرکت حدودا 112 روز و متوسط دوره گردش موجودی کالا حدودا 170 روز و بر این اساس چرخه عملیاتی محصول حدودا 9 ماهه بوده است. همچنین بر اساس اظهارنامه مالیاتی منتهی به آذر ماه سال 1402، دوره وصول مطالبات شرکت حدودا 49 روز و متوسط دوره گردش موجودی کالا حدودا 186 روز و بر این اساس چرخه عملیاتی محصول حدودا 235 روزه و یا به عبارتی حدودا 8 ماهه بوده است. بدیهی است که متقاضی ملزم به حفظ حداقل دوره گردش اظهار شده در این طرح می‌باشد.

شرکت نوران صنعت مصباح اقدام به خرید مواد اولیه (شامل ورق­‌های شاسی و برش، چهارپهلو و ترانس، ریل و واگن و رک، پروفیل گانتری، انرژی چین، تابلو برق، موتور، برد کنترلر، مانیتور، چیلر) به منظور تولید محصول نهایی می­‌نماید. برخی از اقلام و قطعات و لوازم اولیه مورد استفاده همچون ورق‌­های شاسی و برش، چهارپهلو و ترانس، ریل و واگن و رک از داخل کشور تامین می‌­گردد و برخی از اقلام (چیلر، موتور،برد کنترلر، مانیتور وreducer) وارداتی می‌­باشد که با دلار آزاد با نرخ 580،000 ریال وارد شده است. بر این اساس، هزینه خرید مواد اولیه برای تولید هر عدد دستگاه برش لیزری بر اساس اظهارات سرمایه‌­پذیر به طور میانگین 19،100،000،000ریال برآورد شده ‌است. با لحاظ نمودن 3 بار دوره گردش در طول 12 ماه، هزینه خرید 4 ماهه مواد اولیه برای تولید به طور میانگین 1 عدد از محصول، مبلغ 19،100 میلیون ریال (با احتساب کسر کارمزد تامین مالی جمعی) و در مجموع 12 ماه برای تولید به طور میانگین 3 عدد از محصول، مبلغ 57،300،000،000 ریال برآورد می­‌گردد. لازم به ذکر است بهای تمام شده اعلام شده توسط متقاضی برای خرید مواد اولیه داخلی و وارداتی جهت تولید محصول بر اساس خریدهای انجام شده قبلی شرکت می‌­باشد. بر طبق اظهارات سرمایه‌پذیر اقلام وارداتی با نرخ دلار 580،000 ریال خریداری شده است. در صورت افزایش نرخ ارز و در ادامه افزایش بهای تمام شده قطعات، متقاضی ملزم به افزایش متناسب در قیمت فروش محصول می باشد به نحوی که حداقل حاشیه سود برآوردی در طرح محقق گردد.

قیمت فروش هر عدد دستگاه برش لیزری بر اساس فاکتور ارائه شده توسط متقاضی (شرکت تکاپو صنعت نامی) 28،500 میلیون ریال پیش­بینی شده ‌است. بر این اساس، درآمد فروش به طور میانگین 1 عدد از محصول طی یک دوره 4 ماهه برابر با 28،500،000،000 ریال و درآمد کل فروش به طور میانگین 3 عدد محصول برای 12 ماه برابر 85،500،000،000 ریال برآورد می‌­شود.

سود شرکت در برنامه تولید و فروش محصول مزبور با کسر کارمزدهای تأمین مالی جمعی برابر 28،200،000،000 ریال برآورد می‌­شود. سهم سرمایه‌­گذاران از سود برآورد شده، 31,21 درصد بوده که به مبلغ 8،800،000،000 ریال است. نرخ بازده داخلی طرح 54,3 درصد پیش‌بینی می‌شود. حاشیه سود برآوردی این طرح بر اساس اظهارات و فاکتور‌های ارائه شده توسط متقاضی 33 درصد برآورد شده ‌است. درصورتی که با توجه به اظهارنامه مالیاتی منتهی به 30 آذر سال 1402، حاشیه سود ناخالص (با احتساب صرفا مواد اولیه مصرفی) 49,9 درصد برآورد شده ‌است. بدیهی است که متقاضی ملزم به حفظ حداقل حاشیه سود عنوان شده در این طرح می‌­باشد.

مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
خلاصه ارزیابی آیفاند

طرح "تأمین سرمایه در گردش جهت تولید دستگاه برش لیزری" تعریف شده توسط شرکت نوران صنعت مصباح از شش منظر زیر مورد ارزیابی قرار گرفته که خلاصه نتایج به شرح زیر می‌­باشد:

الف) احراز مدارک: کد بورسی شرکت، گواهی اعتبارسنجی شرکت، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره و همچنین گواهی عدم سوء‌پیشینه مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره دریافت و اصالت سنجی شده‌است.

ب) گواهی­‌ها: گواهی عدم سوء پیشینه مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره دریافت شده است. مطابق گواهی اعتبارسنجی دریافت شده از شرکت، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره فاقد چک برگشتی هستند. گواهی امضا امضاداران شرکت نیز دریافت شده است.

ج) وضعیت مالی شرکت: مقایسه نسبت­ها و مقیاس‌­های مالی گذشته یک شرکت برای چند دوره یکی از بهترین معیارهای تحلیل مالی است. بر این اساس وضعیت مالی شرکت در دو سال اخیر مورد بررسی قرار گرفته است. اظهار نظر حسابرس برای آخرین صورت مالی حسابرسی شده شرکت (سال مالی منتهی به آذر ماه 1401) منصفانه بوده ‌است که در ادامه مبانی اظهارنظر حسابرس آورده شده‌ است.

ه) ضمانت پرداخت: اصل سرمایه سرمایه‌­گذاران با ارئه ضمانت­نامه صادر شده از سوی صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی استان گیلان با کد سپاص: 1274814031239106 که تا تاریخ 1404/11/23 معتبر می­‌باشد تضمین شده و با درخواست شرکت سامانه تامین هوشمند نوآفرینان ایرانیان تا زمان مورد درخواست این شرکت قابل تمدید است.

ز) سابقه تامین مالی شرکت: با توجه به بررسی های به عمل آمده این شرکت دارای سابقه تامین مالی از سکوهای تامین مالی جمعی دارای مجوز بوده است.

خ) شیوه پرداخت سرمایه: کل سرمایه مورد درخواست متقاضی 20،000 میلیون ریال می‌باشد که در یک مرحله از طریق سکوی آی‌فاند تامین می‌شود. پرداخت بصورت مرحله‌ای بعد از هر 12،000 میلیون ریال سرمایه جمع آوری شده به استثنای مرحله آخر که باقی مانده مبالغ جمع آوری شده را پوشش می‌دهد. لازم به ذکر است پرداخت به متقاضی مشروط به موفقیت حداقل میزان جمع آوری وجوه قابل پذیرش می‌باشد.

مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
ریسک های پروژه

افزایش قیمت مواد اولیه: افزایش بهای خرید مواد اولیه می‌­تواند حاشیه سود طرح را تحت تأثیر قرار دهد. در صورت افزایش قیمت مواد اولیه سرمایه‌­پذیر ملزم به افزایش قیمت فروش محصول به منظور حفظ سود پیش­بینی شده در طرح می­‌باشد. در صورتی که به هر دلیلی این امکان برای سرمایه‌­پذیر وجود نداشته باشد، این ریسک بین طرفین مشترک خواهد بود. با این وجود چنانچه 70 درصد از فروش پیش بینی شده محقق نگردد آیفاند حق فسخ قرارداد را خواهد داشت. علاوه بر این، سرمایه­‌پذیر رضایت خود مبنی بر اولویت دادن به پرداخت سود سرمایه­‌گذاران نسبت به سود سهم‌­الشرکه خود را (در صورت کاهش حاشیه سود طرح) اعلام می­‌دارد.

رکود در بازار:در صورت بروز رکود در بازار متقاضی موظف است با ارائه متدهای جدید فروش آثار منفی ناشی از این ریسک را به حداقل برساند.

کاهش حاشیه سود طرح: در صورت وقوع بر عهده سرمایه‌­پذیر خواهد بود. سرمایه‌­پذیر موظف است نسبت به حفظ حداقل حاشیه سود طرح اقدام نماید. با این وجود اگر کاهش حاشیه سود ناشی از افزایش قیمت مواد اولیه باشد و عدم امکان افزایش متناسب در قیمت فروش توسط متقاضی، برای عامل محرز گردد این ریسک بین طرفین مشترک خواهد بود.

عدم امکان فروش محصول به میزان و مبلغ پیش­بینی شده: لازم به ذکر است که در صورت فروش نرفتن کالای مذکور در طرح و یا کاهش قیمت فروش محصولات طرح، متقاضی موظف به بازخرید محصولات خواهد بود به نحوی که حداقل سود برآورد شده در طرح برای سرمایه­‌گذاران محقق گردد.

ریسک عدم نیاز مشتری نسبت به محصولات تولید شده توسط متقاضی: با توجه به غیر قراردادی بودن تعامل مشتری و سرمایه‌­پذیر امکان وقوع این ریسک وجود دارد. لکن با توجه به سابقه همکاری و برآوردها موجود احتمال وقوع این ریسک اندک خواهد بود و در صورت تحقق این ریسک بر عهده متقاضی می‌باشد.

آسیب به محصولات تولید شده پیش از تحویل به مشتری(آتش سوزی، سرقت و ...):متقاضی موظف به بیمه محصولات می‌­باشد. در صورت وقوع، این ریسک بر عهده متقاضی می‌باشد.

برگشت از فروش ناشی از عیوب:سرمایه‌­پذیر موظف به کنترل کیفیت محصولات تولید شده و جبران نواقص احتمالی از تأمین­‌کنندگان محصولات است و این ریسک تماما بر عهده وی خواهد بود.

ریسک عدم وصول فروش نسیه در مدت طرح و افزایش دوره گردش:در پایان طرح هر میزان مطالبات وصول نشده باقیمانده حال شده فرض و سرمایه پذیر موظف به تسویه مبالغ در پایان طرح می‌باشد. این ریسک بر عهده متقاضی است.

مرغوب نبودن کیفیت محصول مد نظر: متقاضی می‌­بایست کیفیت محصول را از هر نظر بررسی و اصالت­‌سنجی نماید. در صورت مرغوب نبودن کالا و به تبع فروش نرفتن آن، سرمایه پذیر می­‌بایست خود راسا نسبت به بازخرید محصول اقدام نماید. این ریسک بر عهده متقاضی است.

بروز مشکل در عدم امکان تهیه محصول مذکور در طرح: این ریسک بر عهده سرمایه‌­پذیر بوده و در این صورت سرمایه‌­پذیر موظف به بازپرداخت اصل سرمایه و سود علی‌­الحساب سرمایه‌گذاران از سایر منابع و درآمدهای خود می‌باشد.

مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
معرفی شرکت

شرکت نوران صنعت مصباح درتاريخ 1398/۰۶/20 تأسیس و طی شماره ثبت ۶۳۰۷۲ و به شناسه ملي ۱۴۰۰۸۶۰۸۹۳۱ در اصفهان ثبت گردید. سپس در تاریخ 1399/08/05 از واحد ثبتي اصفهان به واحد ثبتي خميني­ شهر انتقال يافت و در اين اداره با شماره ۲۳۱۸ به ثبت رسيد.

موضوع فعالیت شرکت بر اساس ماده 2 اساسنامه عبارت است از کاربرد ليزر و ادوات فوتونيکي در صنعت درصورت لزوم پس از اخذ مجوزهاي لازم از مراجع ذيربط، صادرات و واردات کليه کالاهاي مجاز بازرگاني در زمينه ليزر، ادوات فوتونيکي، الکترونيک و برق، در صورت لزوم پس از کسب مجوز از مراجع ذيصلاح.

مطابق لیست بیمه کارکنان در آبان ماه سال 1403 این شرکت با 21 نفر پرسنل در مجموع بخش­ها فعال بوده است.

مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
نام شرکت
شماره ثبت
نام مدیر
شناسه ملی
کد اقتصادی
آدرس
نام شرکت
نوران صنعت مصباح
شماره ثبت
2318
نام مدیر
محمدجوادحکمت
شناسه ملی
14008608931
شماره ثبت
411648954684
آدرس
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان خ15 ساختمان اندیشه1 واحد102
سهام داران
نام سهام دار
سمت
درصد سهم
نام سهام دار
محمدجواد حکمت
سمت
-
درصد سهم
70 درصد
نام سهام دار
زینب فاتحی
سمت
-
درصد سهم
30 درصد
اعضا هيئت مدیره
نام
نام خانوادگی
سمت
نمایندگی شخص حقوقی
نام حقوقی
نام
محمدجواد
نام خانوادگی
حکمت
سمت
مدیرعامل
نمایندگی شخص حقوقی
خیر
نام شخصیت حقوقی
-
نام
زینب
نام خانوادگی
فاتحی
سمت
عضو هیئت مدیره
نمایندگی شخص حقوقی
خیر
نام شخصیت حقوقی
-
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
سیدمحمد دبیرسیاقی
ناشناس
ناشناس
رضا بابائی
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
خدیجه سعیدی
احسان بلوری
حسن اویسی
عبدالله حاجی غلامعلی
شاهین کنعانی
ناشناس
ناشناس
محمد جواد روشنی
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
مرضیه زراعتی شمس آبادی
محمدرضا مسماریان
ناشناس
امید ایرانمنش
ناشناس
قاسم نادری
علی خرمی پور
سحر طهماسبی
فیروز مهرابی
ناشناس
ناشناس
ناشناس
رضا طالبی زاده
حسام خانزاده
ناشناس
ناشناس
لیلا محمدی تمنائی
پوریا هزارجریبی
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
علیرضا حسینی فرد مقدم
ناشناس
ناشناس
ناشناس
محمدشریف حیدری
مهدیس السادات شفیعی دارابی
ناشناس
ناشناس
اصغر حسن پور
مژده پورحسینی
محمدرضا قاضی جهانیان
علی آذرتاج
ناشناس
ناشناس
محمد جواد روشنی
ساناز رشیدی
ناشناس
ناشناس
ناشناس
حمید قنبری کاکاوندی
ناشناس
ناشناس
علیرضا مرادی
علیرضا مرتضی زاده
ناشناس
مجید طهماسبی
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
رضا عباسی لیواری
رضا احمدی جیردهی
فائزه هاشمی زنوز
سیدحسین شفیعی دارابی
سیدمحمد دبیرسیاقی
علیرضا مرادی
ناشناس
علیرضا مرادی
ناشناس
ناشناس

دیدگاه ها

دیدگاهی وجود ندارد

ارسال دیدگاه
12,000,000,000 ریال
20,000,000,000 ریال
100%
نماد طرح فاندلیزر
متقاضی نوران صنعت مصباح
نهاد مالی شرکت سبد گردان الگوریتم
وضعیت موفقیت جمع آوری وجوه
مبلغ باقی مانده 0 ریال
زمان باقی مانده پایان یافته
سود پیشبینی شده طرح (سالانه) %44.0
مدت طرح 12 ماه
مواعد پرداخت سود پیشبینی شده 3 ماه
نوع طرح شناور
تعداد سرمایه گذار 92 سرمایه گذاران
شروع جمع آوری وجوه 1403/11/29
پایان جمع آوری وجوه 1403/12/09
مدیر طرح محمدجوادحکمت
تضامین
بدون تضمین سود و با تضمین ( ضمانت نامه تعهد پرداخت ) برای اصل سرمایه
ضمانت¬نامه این طرح از سوی صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی استان گیلان با کد سپاص: 1274814031239106 صادر شده که تا تاریخ 1404/11/23 معتبر می¬باشد و با درخواست شرکت سامانه تامین هوشمند نوآفرینان ایرانیان تا زمان مورد درخواست این شرکت قابل تمدید است.
تصویر ضمانت نامه