ifund.ir | جزئیات طرح | ifund.ir
company logo

تامین سرمایه در گردش تولید و فروش درایو موتور الکتریکی

project image
اصفهان
  • خلاصه طرح
معرفی طرح

درایو موتور الکتریکی، یک تجهیز الکترونیک قدرت است که با قرار گرفتن ما بین شبکه برق و موتور الکتریکی، می‌تواند سرعت یا گشتاور موتور را کنترل نماید. داریوهای الکتریکی در محدوده وسیعی از تنوع تولید شده و معمولاً بر اساس نوع موتور، ولتاژ ورودی، توان الکتریکی، الگوریتم کنترلی و کاربرد، دسته بندی می‌شوند. صنعت آسانسور یکی از صنایعی است که نیازمند استفاده از درایو الکتریکی است. هدف از بهره‌گیری درایو الکتریکی در آسانسور، دستیابی به حرکت نرم و کاهش مصرف انرژی است. با افزایش توان موتورهای الکتریکی در کاربردهای آسانسور و بالابر اهمیت کنترل نرمی حرکت و کاهش مصرف انرژی بیش از پیش افزایش یافته‌است.

این محصول با اتصال به شبکه و دریافت فرمان‌های کنترلی مناسب، ولتاژ و فرکانس اعمالی به موتور را با استفاده از  روش‌های کنترلی مناسب نظیر کنترل برداری باسنسور و بدون سنسور کنترل نموده و با استفاده از توابع حفاظتی در نظر گرفته شده سبب حفاظت کامل از تجهیزات می‌گردد. هدف از بهره‌گیری درایو در آسانسور، دستیابی به حرکت نرم و کاهش مصرف انرژی است.

شرکت کاوش انرژی پاسارگاد در نظر دارد 1,476 دستگاه درایو موتور الکتریکی را در مدت 12 ماه تولید و به فروش برساند. با توجه به سوابق شرکت و دوره گردش وصول مطالبات، دوره گردش تولید و فروش محصولات در این طرح هر چهارماه یکبار برآورد گردیده است. بنابراین شرکت پیش بینی می­کند هر چهار ماه یکبار 492 دستگاه درایو موتور الکتریکی، را تولید و به فروش برساند.این شرکت  درنظر دارد برای تولید این محصول اقدام به واردات مواد اولیه از کشور چین با نرخ ارز یورو 560،000 ریال نماید. و مابقی اقلام را به صورت داخل تهیه می کند.

برای این منظور بخشی از مواد اولیه مورد نیاز برای تولید محصول را باید خریداری کند. ­فاکتور مواد اولیه از سوی شرکت کاوش انرژی پاسارگاد ارائه شده است به نحوی که برآورد شرکت جهت خرید مواد اولیه به ازای تولید هر دستگاه درایو موتور الکتریکی برابر با 50,760,000 ریال می‏باشد. مجموع هزینه­ها برای تولید 492 دستگاه درایو موتور الکتریکی طی یک دوره 4 ماهه برابر با 24,973,920,000 ریال است و مجموع هزینه برای تولید 1،476 دستگاه درایو موتور الکتریکی برای دوره 12 ماه برابر با 74,921,760,000 ریال برآورد می‌گردد. لازم به ذکر است در این شرکت درایو الکتریکی با توان‌های مختلف تولید می‌شود.

بر اساس آخرین فاکتورهای فروش ارائه شده، و برآورد صورت گرفته توسط متقاضی، میانگین نرخ فروش این محصول به ازای هر دستگاه درایو موتور 70,812,550  می‏باشد که درآمد فروش طی 4ماه برابر 492 دستگاه درایو موتور الکتریکی 34,839,774,812 ریال است. و در دوره 12 ماهه مجموع درآمد فروش 1،476 دستگاه درایو موتور الکتریکی 104,519,324,435 ریال برآورد می‌گردد. در واقع شرکت برای برنامه تولید خود هر چهار ماه یکبار گردش سرمایه خواهد داشت و در طول دوره 12 ماهه، دو مرحله تولید و فروش را پیش‌بینی نموده‌است.

سود شرکت در برنامه تولید و فروش خود با کسر کارمزدهای تامین مالی جمعی برابر 29,597,564,435 ریال برآورد می‌شود. سهم سرمایه گذاران از سود برآورد شده، 36.56 درصد بوده که به مبلغ 10,500,000,000ریال است. نرخ بازده داخلی طرح 3.23 درصد پیش‌بینی می‌شود.

بنابراین شرکت کاوش انرژی پاسارگاد به دنبال تامین بخشی از سرمایه در گردش شامل تهیه مواد اولیه جهت تولید محصول درایو موتور الکتریکی در راستای اجرای طرح جاری طی دوره طرح به میزان 25 میلیارد ریال با روش تامین مالی جمعی و از طریق سکوی آیفاند، می­باشد.

مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
خلاصه ارزیابی آیفاند

طرح " تامین سرمایه در گردش تولید و فروش تولید درایو موتور الکتریکی " تعریف شده توسط شرکت کاوش انرژی پاسارگاد از هشت منظر زیر مورد ارزیابی قرار گرفته که خلاصه نتایج به شرح زیر می­‌باشد:

الف) احراز مدارک: کد بورسی شرکت، گواهی اعتبارسنجی شرکت، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره و همچنین گواهی عدم سوء پیشینه مدیرعامل و اعضای هیات مدیره دریافت و اصالت سنجی شده است.

ب) گواهی‌­ها: گواهی عدم سوء پیشینه مدیرعامل و اعضای هیات مدیره دریافت شده است. مطابق گواهی اعتبارسنجی دریافت شده از شرکت، مدیرعامل و تمامی اعضای هیئت مدیره فاقد چک برگشتی هستند. گواهی امضا دو نفر از اعضای هیئت مدیره نیز دریافت شده است.

ج) وضعیت مالی شرکت: مقایسه نسبت­‌ها و مقیاس­‌های مالی گذشته یک شرکت برای چند دوره بهترین معیار تحلیل مالی است. بر این اساس وضعیت مالی شرکت در چهار سال اخیر مورد بررسی قرار گرفته است. اظهار نظر حسابرس برای آخرین صورت مالی حسابرسی شده شرکت (سال مالی منتهی به 29 اسفند 1401) بصورت مشروط گزارش شده که به دلیل آماده نبودن بستر لازم امکان تطبیق مواد و مصالح مصرف شده با مواد و مصالح برآوردی و آثار تعدیلات آن بر صورت­های مالی و عدم محاسبه میزان استهلاک دارایی­‌های ثابت مشهود و نامشهود بوده است.

د) بررسی میدانی: صلاحیت اجرایی متقاضی با توجه به سابقه فعالیت شرکت قابل قبول ارزیابی می­‌شود.

ه) ضمانت پرداخت:  اصل سرمایه سرمایه‌گذاران با ارئه ضمانت‌نامه حسن انجام تعهدات از سوی از صندوق توسعه صنایع خلاق با شناسه سپاص 1392814020960755 صادر شده و تا تاریخ 1403/09/20 معتبر می‌باشد و با درخواست شرکت سامانه تامین هوشمند نوآفرینان ایرانیان تا زمان مورد درخواست این شرکت قابل تمدید است.

و) وضعیت طرح: طرح از منظر اقتصادی هم برای مشارکت‌­کنندگان و هم برای مجری توجیه‌­پذیر می­‌باشد.

ز) سابقه تامین مالی شرکت: با توجه به بررسی های به عمل آمده این شرکت دارای سابقه تامین مالی از سکوهای تامین مالی جمعی دارای مجوز  نمی باشد.

خ) شیوه پرداخت سرمایه: کل سرمایه مورد درخواست متقاضی 25،000 میلیون ریال می‌باشد که در یک مرحله از طریق سکوی آی فاند تامین می‌شود. پرداخت بصورت یک مرحله ای می باشد.

مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
ریسک های پروژه

تغییرات قیمت مواد اولیه: تغییر قیمت مواد اولیه موجب تغییر در هزینه محصول و نرخ فروش محصول می­‌گردد. سرمایه پذیر میبایست نرخ فروش را به نحوی تعیین کند که حداقل سود علی الحساب مذکور در طرح برای سرمایه گذاران محقق شود.در صورت تحقق این ریسک بر عهده طرفین خواهد بود.

تغییر قیمت محصول: با توجه به در نظر گرفتن ریسک نوسان قیمت مواد اولیه احتمال وقوع این ریسک پایین برآورد می‌شود. در صورت وقوع این ریسک بر عهده طرفین خواهد بود.

ریسک عدم تامین به موقع مواد اولیه: این ریسک بر عهده متقاضی می‌باشد.

کاهش حاشیه سود طرح: با توجه به سابقه فعالیت شرکت احتمال وقوع این ریسک پایین برآورد می­‌شود و در صورت وقوع بر عهده طرفین خواهد بود.

عدم امکان فروش محصول به میزان و مبلغ پیش‌بینی شده: با توجه به برآورد و سابقه شرکت و میزان تقاضای مشتریان احتمال وقوع این ریسک پایین برآورد می‌گردد. لازم به ذکر است که متقاضی در صورت فروش نرفتن کالای مذکور در طرح، متقاضی موظف به بازخرید محصولات خواهد بود به نحوی که حداقل سود برآورد شده در طرح برای سرمایه گذاران محقق گردد.

ریسک عدم نیاز مشتری نسبت به محصولات خریداری شده توسط متقاضی: با توجه به غیر قراردادی بودن تعامل مشتری و سرمایه پذیر امکان وقوع این ریسک وجود دارد. لکن با توجه به سابقه همکاری و برآوردها موجود احتمال وقوع این ریسک اندک خواهد بود و در صورت تحقق این ریسک بر عهده متقاضی می‌باشد.

بروز مشکل در عدم امکان تهیه محصول مذکور در طرح: این ریسک بر عهده سرمایه پذیر بوده و در این صورت سرمایه پذیر موظف به بازپرداخت اصل سرمایه و سود علی الحساب سرمایه‌گذاران از سایر منابع و درآمدهای خود می‌باشد.

آسیب به محصولات پیش از تحویل به مشتری(آتش سوزی، سرقت و ...): این ریسک بر عهده متقاضی می‌باشد.

ریسک عدم وصول فروش نسیه در مدت طرح: در پایان طرح هر میزان مطالبات وصول نشده باقیمانده حال شده فرض و سرمایه پذیر موظف به تسویه مبالغ در پایان طرح می‌باشد. این ریسک بر عهده متقاضی است.

مرغوب نبودن کیفیت مواد اولیه برای تولید محصول مد نظر: متقاضی میباست کیفیت مواد اولیه را از هر نظر بررسی و اصالت سنجی نماید. در صورت مرغوب نبودن مواد اولیه و به تبع فروش نرفتن محصول حاصل از آن، سرمایه‌پذیر میبایست خود راسا نسبت به بازخرید محصول اقدام نماید. این ریسک بر عهده متقاضی است.

کاهش حاشیه سود فروش محصول: سرمایه پذیر موظف به حفظ حداقل حاشیه سود عنوان شده در طرح می‌باشد.

مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
معرفی شرکت

شرکت دانش بنیان کاوش انرژی پاسارگاد با برند استنسون از سال 1390 شروع به فعالیت کرده است. مطابق با اساسنامه موضوع فعالیت شرکت شامل اتوماسيون صنعتي و اداري، طراحي مفهومي، پايه تفصيلي و اجرايي، توليد و عرضه قطعات و تجهيزات لوازم و ماشين‌آلات خانگي، اداري و صنعتيِ، طراحي و ساخت ادوات الکتريکي و الکترونيکي انجام خدمات پژوهشي، مطالعات امکان‌سنجي طرح شامل شناسايي توجيه فني و اقتصادي عرضه و خدمات پس از فروش، خدمات فني و مهندسي، الکترونيک، مکانيک و الکترونيک قدرت، نظارت بر اجراي طرح نصب و بهره‌برداري سرمايه‌گذاري توليد، واردات و صادرات کالاهاي مجاز بازرگاني، مشارکت، همکاري سرمايه‌گذاري با ساير شرکت‌ها، موسسات داخلي و خارجي، اخذ و اعطاي نمايندگي انجام مطالعات و خدمات پژوهشي کاربردي و توسعه‌اي تعمير و نگهداري، طراحي ساخت مونتاژ توليد و نظارت و اجراي انواع پروژه‌هاي کشاورزي، عمراني، معادن فلزات، ماشين‌آلات فني و مهندسي در صنايع مختلف می‌باشد. این شرکت برای کنترل دور موتور با طراحی منحصر به فرد اقدام به تولید درایوهای آسانسوری و درایوهای صنعتی می‌نماید. گروه اتوماسیون صنعتی استنسون تاکنون سابقه همکاری با شرکت‌ فولاد مبارکه اصفهان، شرکت آریا آسانسور، مهندسی محور صنعت هورمزد و شرکت برق اران گستر را داشته‌است. بر اساس گزارش صورت دستمزد و حقوق مزایای کارکنان درمرداد ماه 1402 ، در مجموع با 23 نفر پرسنل در بخش اداری و تولید خود مشغول به فعالیت می‏باشد. محصولات تولیدی شرکت شامل کنترل دور موتور، درایو و...می‌باشد.

مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
نام شرکت
شماره ثبت
نام مدیر
شناسه ملی
کد اقتصادی
آدرس
نام شرکت
کاوش انرژی پاسارگاد
شماره ثبت
2497
نام مدیر
امیر حسین گلفر
شناسه ملی
10260647780
شماره ثبت
411395116711
آدرس
اصفهان، خمینی شهر، مرکزی دانشگاه صنعتی، میدان فن آوری، خیابان6، پلاک13، طبقه همکف
سهام داران
نام سهام دار
سمت
درصد سهم
نام سهام دار
امیر حسین گلفر
سمت
-
درصد سهم
24 درصد
نام سهام دار
ایمان امین الرعایایی یمینی
سمت
-
درصد سهم
25 درصد
نام سهام دار
پدارم یمینی
سمت
-
درصد سهم
20 درصد
نام سهام دار
محمد مروج الاحکامی
سمت
-
درصد سهم
17 درصد
نام سهام دار
میثم رضایی
سمت
-
درصد سهم
13 درصد
اعضا هيئت مدیره
نام
نام خانوادگی
سمت
نمایندگی شخص حقوقی
نام حقوقی
نام
ایمان
نام خانوادگی
امین الرعایایی یمینی
سمت
رئیس هیئت مدیره
نمایندگی شخص حقوقی
خیر
نام شخصیت حقوقی
-
نام
پدارم
نام خانوادگی
یمینی
سمت
نایب رئیس هیئت مدیره
نمایندگی شخص حقوقی
خیر
نام شخصیت حقوقی
-
نام
امیر حسین
نام خانوادگی
گلفر
سمت
مدیرعامل
نمایندگی شخص حقوقی
خیر
نام شخصیت حقوقی
-
صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی استان اصفهان
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
رضا مرادی
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
رضا هراتی
ناشناس
ناشناس
علی آذرتاج
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
محمدرضا سیاحت گر
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
مهدی عباسی
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
مرتضی وفائی داویجانی
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
سیدهادی موسوی
سیدهادی موسوی
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
محمدرضا خوشنویس زاده
محمدرضا خوشنویس زاده
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
محمد ظاهری
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
داود حمزه
داود حمزه
ناشناس
ناشناس
محمد نعمتی
ناشناس
ناشناس
ناشناس
رضا محمدی
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
هادی یزدانی
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
امیرحسین غلامی
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
ناشناس
مجتبی کریمی
اعظم محمودخانی
ناشناس

دیدگاه ها

دیدگاهی وجود ندارد

ارسال دیدگاه
10,000,000,000 ریال
25,000,000,000 ریال
100%
نماد طرح فاندپاسا
وضعیت تسویه شده
مبلغ باقی مانده 0 ریال
زمان باقی مانده پایان یافته
پیش بینی سود سالانه %42.0
دوره سرمایه‌گذاری 12 ماه
بازه پرداخت سود علی الحساب 6 ماه
نوع تأمین مالی شناور
تعداد سرمایه گذار 124 سرمایه گذاران
شروع جمع آوری وجوه 1402/09/22
پایان جمع آوری وجوه 1402/10/12
مدیر طرح امیر حسین گلفر
تضامین
اصل سرمایه توسط صندوق توسعه صنایع خلاق ضمانت گردیده است. شماره سپاص ضمانت نامه 1392814020960755 می‌باشد.
تصویر ضمانت نامه